keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Elämäni eväät

Herääkö blogi jälleen henkiin? Kenties. Mutta blogistimme (eli minä, joka erikoisuudentavoittelussani puhun ilmeisesti nykyään kolmannessa persoonassa) on kiireinen kolmen suuren projektin alla:

1  Lehti,

Arkkitehtiopiskelija-lehti, jonka kansikuvan otti ihan oikea valokuvaaja. Ihan oikea valokuvaaja on lehdentekoprosessissa keskeinen siksi, että kansikuvasta tuli niin hyvä, että koko kannesta tuli aivan älyttömän hyvä, ja yhtäkkiä minulla ja taittajallani on kauheat paineet saada lehden sisältö vastaamaan kannen erinomaisuutta. Olemme aivan helisemässä. (Ding ding ding, aivan täysin.)

2  Mainonnan suunnittelun pääsykokeet,

joiden ennakkotehtävät tulivat tänään. En halua puhua niistä...

3  Opettajankoulutuslaitoksen pääsykokeet,

joihin minä - mitä? Olen ilmeisesti menossa!

OKL:n pääsykokeisiin pitää ihan oikeasti lukea. Pääsykokeisiin lukeminen tuntuu todella oudolta. Ensin innostuin tieteellisen tekstin lukemisesta. Kun aloin alleviivailla ja tehdä muistiinpanoja, huomasin olevani kriittisen analyyttinen, kehitteleväni jatkoteorioita ja yhdisteleväni asioita omiin kokemuksiini. Mutta eihän niin voi tehdä! Pääsykokeisiin lukiessa täytyy omituisella tavalla pitää aivot aisoissa. Vain se ja kaikki se on totta, mikä lukee kirjassa.

Mainonnan ennakkotehtävät... En kestä... Nimi koirapuistolle? Oikeasti?

Otan pääsykokeisiin evääksi "porkkanoita".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti