lauantai 6. huhtikuuta 2013

Sekavoitumisesta

VRÖÖT!

Aloitin päivityksen sanalla "vrööt", koska olen tulossa hulluksi. Ja vrööt on varmasti jotain sellaista, minkä sanomiseen normaaleilla ihmisillä on jonkinlainen kynnys (tilanteesta riippuen), mutta hulluilla luultavasti ei ole.

Hulluuteni on epätieteellisesti määriteltävissä maanis-depressiivisyydeksi. Haen nyt kahteen kouluun - kahteen hyvin erilaiseen kouluun, kahdelle hyvin erilaiselle linjalle. Ja, koska olen hullu, olen mielestäni vuorotellen pääsemässä molempiin heittämällä sisään (kyllä vaan!) ja vuoroin minulla ei sisäisten äänieni ole toivoakaan päästä edes ensimmäisestä osiosta läpi kummassakaan hakuprosessissa. Missä ei siis ole mitään järkeä, sillä koulut, hakuprosessit ja vaadittavat kyvyt ovat hyvin erilaiset.

Ennakkotehtävien tekeminen on kauheaa. Poikaystävä kehoitti minua esittelemään niitä jollekin muullekin kuin hänelle (sillä "Rakastan sinua ja minusta kaikki, mitä teet, on upeaa. Mutta mielipiteeni on hieman värittynyt."). Hyvä idea, mutta toisaalta: Miksi ylipäätään haluaisin mitään kritiikkiä? Mitä, jos kritiikki ohjaa minua väärään suuntaan? Miksi haluaisin murskata itsetuntoni jo ennen pääsykokeita? Ei käy, syteen tai saveen, mutta omin neuvoin.

 Tämän kirjoituksen voi ottaa tilannepäivityksenä tai varoituksena: Nyt lipsuu!

4 kommenttia:

  1. Ei muuta sanottavaa ku et MAHTAVA KUVA. Melki aamukahvit jäähtyi kun jäin tuijottamaan sitä niin pitkäksi aikaa.

    peeäs. voitko ottaa ton sanatunnistustoiminnon pois tästä kommentoinnista. Menee niin hermo sen kanssa, kun ei niistä tuhruisista kuvista ikinä ees näe, että mikä sana tohon boksiin muka pitäis kirjottaa.

    VastaaPoista
  2. haha :D kuin hyvä, kiitos!

    ja joo, otin. syytän nyt sua jos robotit alkaa kommailla

    VastaaPoista
  3. Ah, kuva sai mut lähes kikattaan kesken r-ohjelmoinnin tunnin. Koska ohjelmointituntien aikana luetaan kavereiden blogeja. Ei r-koodia. Koska r-koodi on perseestä.
    Niin ja multaki saa värittynyttä kritiikkiä jos haluaa.

    -punapää, joka päättää pysytellä nimettömänä

    VastaaPoista