tiistai 12. helmikuuta 2013

Kurkista sisään (poislukien wc-tilat)

Vastapäisen talon ikkunoista suurimmassa osassa on aina kaihtimet alhaalla. Minusta on mukavaa katsella ikkunoista ulos, eikä minua haittaa, jos joku katselee sisään (ellen satu olemaan alasti tai kaivamaan nenää, jälkimmäistä tapahtuu harvemmin). Poikaystävää häiritsee, jos joku voi nähdä kotiimme. Hän haluaisi pitää kaihtimet aina kiinni. Minusta ulkomaisema kuuluu ikkunan luonteeseen. Muuten on aivan turhaa edes omistaa ikkunoita, paitsi kukka-alustoina, jos sattuu olemaan leveät ikkunalaudat. (Hah haa)

Toisaalta, kirjoittelen juuri ajatuksiani avoimesti nettiin, joten ehkä minulla on muutenkin halu tyrkyttää itseäni tirkisteltäväksi. Ajatus on epämiellyttävä, mutta sitä todennäköisemmin tosi.

Mutta, vaikka sälekaihtimista on erimielisyyksiä, parisuhteissa on muutamia kovin mukavia puolia, jotka luettelen nyt:

1  Mahdollisuus nyprätä jonkun tukkaa, kun katsoo tv:tä *

2  Lakanoiden viikkaaminen on aivan huomattavan paljon helpompaa *

3  Mahdollisuus tulla tukastaan nyprätyksi, kun katsoo tv:tä *

4  Mahdollisuus lähettää tekstiviesti toiselle kesken päivää, kun mieleen tulee typerä sanaleikki, eikä kukaan ympärillä ymmärtäisi sitä, mutta haluaisi silti jakaa sen jonkun kanssa, sillä se on niin typerä *

5  Kun makoilee matolla ja piirtelee luonnoslehtiöönsä, lähellä voi silti olla joku, joka tekee jotain aivan muuta, eikä tarvitse olla yksin, vaikka on yksin. *

Jotta en kuulostaisi siltä, että mielestäni sinkkuna on paskempaa, päätin merkitä tähdellä kaikki ne kohdat, jotka voi toteuttaa myös hyvän ystävän kanssa. Ilokseni kaikkiin kohtiin tuli tähti! Näiden asioiden kannalta ei siis ole niin tärkeää, onko varattu vai vapaa. Paljon merkityksellisempi varattu / vapaa-asettelu on esimerkiksi vessoista puhuttaessa.

Valitettavasti meidän hämmentävässä sukkulavessassamme ei ole lukkoa, mutta koska luottamuksemme ihmisiin on suuri, emmekä usko heidän ryntäävän vessaan, jos he tietävät meidän asioivan siellä, ratkaisimme ongelman pelkillä informatiivisilla lapuilla. Kas tässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti