sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Perhosvaikutuksesta

Kaaos on vähän niinkuin rikkaruoho, asunnossa holtittomasti leviävä voikukka, mutta rumempi. Vaikka koko kämpän laittaisi päällisin puolin ihanaan järjestykseen, pyyhkisi pölyt ja imuroisi, niin mikäli yksikin kaoottinen sitä sun tätä -laatikko jää järjestämättä, kohta koko asunto on taas myrskyn jäljiltä. Näin olen ainakin todennut omassa elämässäni, joten nurkissa pyörivälle yllätyskassille piti tehdä jotain.

Yllätyskassi sisälsi asioita, mitä ehdottomasti ei saisi säilyttää kassissa: Koruja, pantoja, pitsejä, huiveja ja nauhoja. Suosikkikoruni olin tietenkin pelastanut muualle, mutta loput saivat takkuuntua toisiinsa kangaskassin uumenissa paremman säilytystilan puutteessa.

Korujen säilyttämiseen on tietenkin monenlaisia vaihtoehtoja. Halusin koruni esille roikkumaan. Kaupoissa on hurmaavien korupuiden lisäksi sellaisia ripustimia, jotka luovat välittömiä mielleyhtymiä ristiinnaulitsemiseen tai joulukuusiin. Ystäväni lintuhäkkikorupuun innoittamana halusin kuitenkin jotain erilaista: jotain aivan muuhun tarkoitukseen suunniteltua ja herkästi kaunista.

Kauppoja kierreltyäni huomioni kiinnitti tämä:


Pentikin siro, kynttilöille tarkoitettu ihanuus. Se löysi paikkansa vaaterekistämme.





Ja kas: vaikka vastapäätä katua asuvilta kerrostaloeläjiltä puuttuu lintulauta, he voivat iltaisin ikkunoistaan katsella pesäänsä rakentavaa harakkaa puuhissaan.

5 kommenttia:

  1. Lintuhäkkikorupuu mainittu! Voitto!

    Voisinpa pian tulla teille taas kylään. Esim viikon päästä. Ok?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa. mulla on sitten synttäri, niin jonkun kukan saa tuoda :) voin tarjota viintä.

      Poista
  2. yllätyskassit on the worst. Mä en kestä niitä. muutosta on 9 (yhdeksän) kuukautta ja silti niitä hemmetin pussihärpäköitä täynnä sukkia ja muuta krääsää löytyy joka paikasta, myös oikean valokuvaajan huoneesta jota muut ihmiset sanovat vaatehuoneeksi. kai tää kertoo jotain elämän"hallinnasta". mutta onneks kohta on wappu eikä tarvi ajatella hallintaa tai elämää ylipäänsä. p.s. kai tuut wappuna trelle?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totally. tai siis en wappuna, mutta torstaina :D wapusta parhainta on sen alku?

      joo ja vaikka sais suurimman osan yllätyskasseista purettua ni sit aina VAHINGOSSA tekee uuden kun yrittää pikasiivota tai -muuttaa. hate it

      Poista